Besok Balik !! Yeah !!


Alhamdlilah.. hari ini dapat jugak share cerita hari ini dan besok.. ingat tak miss ade cakapnak share semalam.. Tapi sebelum tu share cerita hari ini..
hari ini miss habis kelas awal..baru jer habis jawab quiz..alhamdulilah boleh buat..hope result yang terbaik..
lega rasenya untuk hari ini..tinggal besok jer test pulak..
TEST FINANCIAL ACCOUNTING 3..
tak sabar jugak nak tunggu besok yang bakal mendatang..
besok jugak lah dah nak gerak balik..
kali ini situasi balik miss lain pulak..kena gerak hari jumaat..tidur semalam kat penang..
selalunya cuti macam ini miss balik naik bas.. tapi kali ini nak merase situasi yang lain..tak naik bas..
tapi flight..saja naktukar angin pulak..yelahh Kulim ini pulak dekat dengan Penang..
so gunakan kesempatannya..
pasal gerak awal pulak..member miss tiket flight pulak pagi jumaat tuh..
miss pon gerak lah sama2 dengan die sekali..senangkan..
sebab miss pon tak tahu sangat selok-belok dekat penang tuh.. dah lah hari jumaat takut penang sibuk pulak kan..lagipon raya cina kan..tuh yang jadi masalah utamanya..
tak ape lah awal sikit jer pon..ingt nak jln2 dulu kat penang..kalau sempat la..hehhehe..
memang tak sabar nak balik.. nak keluar dari kamsis ini...
habis jer semua esok..hati rase dah lega dan tenang...
hari ini punya penat terasa sangat..dengan semalamnya yang tidur lambat...
nasib laa dunia stduy laa katenyer..
mungkin ini entri untuk hari nie..kalau miss rajin besok pon ada jugak kott...
InsyaAllah..

Salam Sayang Untuk Semua

Minggu yang PERIT dan SENGASARA ~ ~


Alhamdulilah.. dapat jugak berkesempatan meluahkan ape yang berlaku selama dua hari ini..
Hanya ALLAH yang tahu.. Hati dan perasaan yang dialami sekarang nie..
Dengan nak balik nyer lagi.. Quiz dengan test lagi..
PENING !!! miss baru jer habis kelas..ingtkan pergi kelas tadi akan menerima berita gembira..
rupa-rupanya berita sengsarakan hidup miss dalam minggu nie jer...hehehe~
rase susah hati pon yer..boleh dikatakan tak tenteram lah dibuatnya..
bila dengar besok ade quiz Management Accounting ..
Ya Allah.. dah lah tak stduy ape2 langsung..tak ready ape2 pon..
da cube slowtalk dengan lecturer tuh..tapi die tetap dengan keputusan die jugak..
Yelahh minggu depan da start cuti..kate tak sempat la..
naseb baik lah besok tak ade ape2 test or quiz..kalau tidak mahu tak tidur la miss malam nie..
jadi burung hantu..hihihii..
ape yang paling penting kehangatan untuk balik da cukup terase..
tinggal lagi 2 hari je lagi..besok dah hari rabu.. hari khamis dah gerak pergi penang..
tidur semalam dulu kat penang..lepas tuh baru balik seremban.. 
nak tahu kenape miss tidur penang semalam???!!! tunggu besok tak pon hari khamis..
kalau sempat miss akan share keyh.. InsyaAllah..
miss tinggalkan korang dulu ae.. miss nak siap2 untuk stduy pulak..
stduy MA.. hahahaha... ~ doakan miss dapat buat yang terbaik besok keyhh.. aminn....

Salam Sayang Untuk Semua

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...