Maaf KaN Saya !

 
    Salam 1Malaysia semuanye..dan selamat petang ..ape khabar?dah lama choc tak updates blog nie..sebab ade hal yang tak dapat dielakkan berlaku..sebelum itu choc nak mintak maaf sebab dah lama tak updates..uhuuhu..macam choc kata kan macam2 dugaan choc terima..lepas itu choc pulak sakit..demam..ermm..macam2 lah..disebabkan asyik memikir je..itulah jadi nye..kepala pon pening je..sekarang nie dah oke lah..dari hari sebelum nie..ermm..entah macam boleh demam..nak kata choc nie suka minum air sejuk tak lah sangat..bila perlu je..mybe cuaca agak nye..demam choc tak teruk sangat..biase je..itulah yang choc boleh cerita kan dan kongsikan..oke lepas nie choc akan aktif balik macam selalu..insyallah..kalau masih sihat lagi..heheheh~insyallah akan sentiasa sihatlah..aminn..

   Oke..sekali lagi choc mintak maaf sangat2..diatas kesulitan yang berlaku..baru2 nie..teruskan Blogwalking blog choc ye..choc nak jugak traffikk sentiasa naik..thanks bagi yang sentiasa jengah blog choc nie..yang sunyi sejak dua tiga hari nie..dan thanks bagi yang follow blog choc nie..tthanks sangat2..ermmm..nantikan entri seterusnye hari nie..

Salam Sayang Untuk Semua....

2 comments:

  1. semoga sht sepenuhnya. amiiiin

    http://manmala.blogspot.com/2011/11/iphone-4s-gadget-impian-ku.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...