Perlu ke Kau Hukum Aku Macam nie !???

Hai readers yang setia..semuanyeee..
ermm..choc saje je buat entry nie..sebabnye dah tak ade tempat untuk choc luahkan lagi..
selain blog kesayangan choc nie..
seperti yang semua tahu..rasenye semua tahu kott..rasenye entry yang satu lagi choc dah bagi tahu kan..
ketua choc dah buat hal die sendiri..ermmm..
dengan choc pon terkena sekali..choc jugak yg terkena tempias dek kesalahan orang lain..
rase bersalah dekat hati choc..bila choc antar masej dekat die..
die tak reply pon..nak tanye pasal hal lain die buat tak tahu je..
sekarang nie die duk menyepi lah pulak..
kalau kat FB tuh choc komen status die..die buat macam tak kenal ja..
ermmm..yelahh siapalahh choc nie kan..
memang patut kot choc dihukum macam nie..
aku nak ko gelak dan senyuman ko yg sangat menawan ..macam mase mula2 kite kenal dulu..
jangan disebabkan hal yg kecek kau nak besar2 kan..please arr..tolong la berfikiran matang sikit..
kita dah 19 tahun lahh weii..
tolong jangan buat aku rase bersalah terhadap diri kau..please lahh..
bende nie kite boleh selesaikan nye dengan cara yang terbaikk..dan aku harap ko dapat berubah sikap panas baran kau uh..please Mr.H.. ! ! !



nie lah ketua choc..hhehehee..
handsome tak ??
ape pon choc nak semuanyee akan kembali ke asal..insyallah..
ya allah engkau makbulkan lahh...doa aku..
cukup lahh entry hari nie..jari nie pon dah penat menekan keyboard nie..ingat kan nak kongsikan pasal
choc minat dekat siapa di PTSB nie..nak tahu kenala sentiase jengahh blog choc yang tak cantikk nyee..
agak kau orang choc minat dekat siapa ehh??dekat senior kah??
@ kawan kelas choc..
jeng..jeng..jengggg..hhehe..
kena lahh tunguu okeee..

Salam Sayang untuk Semua...



3 comments:

  1. anda di tag di sini ye jom join http://shalleyanna-yana.blogspot.com/2012/01/contest-hadiah-terindah-dari-siapa.html

    ReplyDelete
  2. Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

    ReplyDelete
  3. jom join contest sy n oh daus...

    http://cobaltchloride.blogspot.com/2012/02/happy-faces-contest-by-captkeon-alhan.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...