Penat Tapi Best ! !

Assalammualaikum Dan Selamat Tengahari ....

  Apa khabar semuanya ?alhamdulilah aku masih ade dekat muke bumi Allah s.w.t..Hari ini merupakan first day puase..kena banyak kan bersabar..Semua itu dugaan untuk kite semua...Sebenarnya aku nak teruskan ke tajuk entri aku ini.. Penat Tapi Best ! !..macam pernah aku cakap kan hari jumaat tuh..hari sabtu lepas aku dan semua family buat bestday my grandma n sekali kan dengan family day...memang best larr..hehhehe..nak tengok tak ini picture kita orang ....ingat nka kongsikan dekat semua blogger...jom ! !



Me & Adik

Selamat hari lahir mak

Persiapan sebelum menjelang malam

pegrrrrhhhhh..sedapnya !
Muka sudah Penat larr !
      Tapi memang best larr..alhamdulilah...majlis berjaln dengan lancar..cukup lah update hari ini...yang aku ingin kongsikan ...penat tapi syoookkk arr ! !    Selamat Berpuasa ! !

                                                          Salam Sayang Untuk Semua ! !

3 comments:

  1. selamat berpuasa dear!;)
    happy family..

    ReplyDelete
  2. thanks...dear...
    selamat berpusa jugek...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...