Azam 2012 ! !

Petang lagi reader..tadi entry marah dan rase sedih kan?untuk kali nie..
memandangkan kite dah pon di penghujung tahun 2011..
so choc nak share sikit azam choc untuk tahun 2012 nie..
first dah tentu lah choc nak dapat kan png yang tinggi paling terbaikk..dah tentu 3.5 pointer nye..
itu yang pertama..
untuk yang kedua..choc nak jadi seorang yang berani menempuh segala dugaan serta ujian dari Allah...
insyallah..mudah-mudahan..
yang ketiga..choc nak jumpe dengan buah hati pengarang jantung choc..
macamlah tak faham kalau bukan jejaka korea choc..
Hwang Chansung Oppa...
hhehheee..
harap2lahh...


macam mana??bagai pinang dibelah dua tak??
dan yang sangat penting ..choc akan stduy betol2..
kerana Allah ,kedua ibu bapa choc dan diri choc jugakk..
ohhh..ye ade lagi..
choc nak jadi seorang blogger yang sarat dengan readers..pengomen..pengikut..dan peminat setia choc..
yang sentiase jenggah dan baca entry choc..yang terbekkk..
ehhh..terbekkk ker??
insyallah choc akan jadi blogger yang terbaikkk..di Malaysia nie..
choc nak semua orang kenal choc nanti..
insyallah..
okee2...tuh lahh yang choc nak kongsikan pada semua..
itulahh AZAM Choc untuk 2012..
harap2 akan tercapai..aminnn..

Salam Sayang Untuk Semua...

3 comments:

  1. dik, nnt tukar shoutbox baru eh. shoutmix free tu dh tak boleh guna dah :)

    http://sishopaholic.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...