Jejaka Korea

Salam semua...cube tengokk tajuk entry nie..ha..macam mana..hari nie choc nak cerita pasal kpop pulak..
choc tak taksub yekk..just nak share dekat semua..jangan salah paham..
hehee..ape pon nie sekadar suke2 jep..choc nak kongsikan bagi yang minat kpop jep..
bagi yang tak minat..duk diam2 keyhh..
nie antara yang choc minat..
yang nie rasenye semua tahu kott..sebab nie buah hati..hehee..buah hati lah sangat..
sekadar minat je..



Hwang Chansung > 2PM




Jong Hoon > FT Island



Jung Yong Hwa >CN Blue



Kim Kyu Jong



Kim Hyun Joong



Woo Young > 2PM



Si Won > super junior



yang nie Kyu Hyun  > super junior

Kalau kau orang nak tahu ..dah lame dah choc nak kongsikan nye..yelahh choc nie selalu sangat lupa kan..
baru hari nie terfikir nak buat entry nie..
hope kau orang tak akan salah faham yekk..
nie sekadar kongsi jep..
sorry bagi yg terase dalam entri tadi uh..hope semua pihak akan paham yekk..

Salam Sayang Untuk Semua...



10 comments:

  1. wahhh.. sama la, ain pun bukan fan fanatik k-pop... tapi sangat2 best tgk talkshow diorang... best tahap dewa :)

    ReplyDelete
  2. @Nurul ain

    btol tuh ain..ehhee..fuza pon minat mcm gitu je..

    yups talkshow diorg mmg best..ehehhe..

    ReplyDelete
  3. kte ske kim hyun joong n kyuhyun :)

    btw, jemput join segmen nie yee
    http://gadisbibirseksi.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-follower-ryn.html

    ReplyDelete
  4. @ryn

    fuza tahu tuh..hehehe..

    oke dear..

    ReplyDelete
  5. @choc_fuza minat sangat JongHoon and Ft Island! hehe ><"

    ReplyDelete
  6. @Sarah Haszlan

    same arr..choc boleh dikate kan minat arr jugakk.

    soo cute..
    hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...