Pilihan Lagu Choc Fuza Untuk Bulan Ini dan Depan...

 
  Selamat Petang sekali lagi...heeehehe..choc buat entri ini sebab nak bagi tahu lagu yang choc pasang untuk bulan nie..choc pasang dah nak habis bulan pon..ermmm..hishhh..tak ape lagu ni akan sampai bulan depann..ade tak yang minat dengan lagu nie??choc tanya niee..kalau yang minat bagus la yekk.. hope ade suka kan lagu nie...ehheehe~cuba angkat kaki bagi yang suka lagu niee..ahahaha~gurau jep..sebenarnye choc suka sangat dengan lagu nie..buat choc nak bercinta lak kan..hahaha~tak..sebenarnye choc jatuh cinta dengan lagu berserta lirik nye jugakk..hahhaha~tu yang choc nak bagi tahu...and choc pon minat dengan group nie..hehehe~

   Tajuk lagu nye After Love..rasenye yang minat kpop nie mesti dah tahu kan...and lagu nie merupakan lagi ost bagi sesebuah drama...kalau tak silap choc la..choc pon baru tahu..almaklum la..baru ade rase minat pada kpop nie..thanks my cousin bagi tahu bab2 kpop nie kat aku...siapa2 yang minat lagu nie..jangan lupa tingglkan komen anda..yang tak suka kpop choc mintak maaf sangat2 yekk...
   Cukupla entri kedua nie..ehhh..kejap2 mesti semua nak tahu lirik nye kan..choc ingat nak kongsikan lah lirik lagu nie..heheeehe~walaupon ade yang tahu kat mana nak carikan..tak ape choc murah hati nie..nak kongsiknnyee...hehehe~bukan setakat kesenangan kau orang..tapi choc pon senang tak payah nak seacrh lagu nie..okee..nanti choc kongsikan nye...eheheh~  happyyyyy....have nice dayy...  
Salam Sayang Untuk Semua....

2 comments:

  1. After Love by FtIsland kann??heee...klau ye...cbe fuza denga lagu Like A Birds by FtIsland..best jugakkk..:)

    ReplyDelete
  2. msty arr..

    ok2..nnty fuza try dgr...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...