Segmen Jom Tukar Dan Kenal Rakan Blogger

 
Selamat pagi semua..oppss..da tengahari la fuza apela..ape2 pon boleh lah..untuk pagi ini aku da terjah blog orang...hehhehe..saja tak ade keje nak dibuat ini..mula2 tu saje bukak dashboard..lepas tu ternampak satu banner n ade sekali tajuk entri nye..
terjumpa dekat sinila laman sakura puteri
thanks yer..
oke sekarang ini nak stat kan segmen nie..


jom ramai join sebelum 10 mlm ini..
nak tahu lebih lanjut jom (click sini)
senang je..

Salam Sayang Untuk Semua....

15 comments:

  1. tq singgah di halaman PCL, saling mengenali lagi dgn memberi komen2 di setiap entri terbaru...lebih mesra lebih ceria blogging..betui kan choc fuza!

    ReplyDelete
  2. TQ ye sebab join segmen ni..:D
    happy blogging ye..

    boleh la tukar2 bloglist dgn rakan2 blogger nanti..:)

    ReplyDelete
  3. salam kenal :))dari segmen yang sama :))

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    folo :)) 434

    ReplyDelete
  4. hai..kita dari segmen yg sama...Sy dh follow awk follow sy balek yea..

    ReplyDelete
  5. singgah dr segmen en ezad.. n follow cni.. jum singgah blog izara :)

    http://izara4eva.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari segmen yang sama. jom singgah balik.

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    happy blogging :)

    ReplyDelete
  7. thanks semua..
    salam berblogging..

    ReplyDelete
  8. terjah sini
    buatla pop up komen, n tkr setting komen jgn papar pgesahan pkataan, nt lmbat nk post komen :)
    http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  9. thanks @sis92..tolong ajarkan boleh tak??

    ReplyDelete
  10. :)
    mulakan hari dengan senyuman
    semoga kita bertambah kenalan

    singgah dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  11. hye dear ! ryn datang dari segmen same.. jalan2 bawak header baru ryn ! :)http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/new-header-flash-lagii-kau.html
    salam perkenalan yerr.. nice blog laa !
    btw, ryn sudaa follow cnie jugakk yerr :)
    jowm laa singgah blog eyryn !

    ReplyDelete
  12. salam singgah dan folow daripada segment yang sama =) nice blog =D

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan. datang berkunjung :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...